Ervaringen van onze patiënten

Dat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel staat, spreekt voor zich. Wij zijn dan ook blij dat onze patiënten dit laten merken en hun tevredenheid zelfs met u willen delen. Hieronder vindt u enkele ervaringen van onze patiënten. Wilt u nog meer ervaringen of kijkt u liever een video? Dat kan ook! In onze serie “Op de koffie bij….” gaan wij langs bij patiënten die hun ervaringen willen delen met betrekking tot chiropractie.

Geen pijnstillers meer!

Hoe bent u bij Gormley Chiropractie Pijnacker terecht gekomen?

Ik ben bij Gormley Chiropractie terecht gekomen op advies van het Medisch trainings centrum De Viergang.

Wat was de reden voor uw bezoek?

De reden hiervoor was dat ik last had/heb van de volgende symptomen: Krachtvermindering in armen en benen. Beenkrampen, rug-, nek-, en hoofdpijnen, pijnklachten aan schouders, ellebogen, polsen en bekken. Door de huisarts was de diagnose RSI en fibromyalgie gesteld. Na verwijzing naar het ziekenhuis is door de orthopeed beschadigingen van de wervels geconstateerd.

Hoe heeft u de behandelingen ervaren, kunt u de effecten van de behandelingen beschrijven? (Wat is er voor u veranderd).

Chiropractor Jeff Gormley heeft slijtage aan/van de wervels geconstateerd. De behandelingen van Jeff heb ik als heel positief ervaren. Langzaam maar zeker verminderen alle klachten duidelijk. Op een schaal van 10 (het ergst) en 0 (het minst) sta ik nu op 5. Ik gebruik geen pijnstillers meer en kan ondanks remissies de dagen redelijk stabiel doorbrengen. Een positieve verandering die ik graag wil noemen is dat het zo goed gaat dat ik weer kan fietsen, dat ik zonder problemen een sportschool bezoek en binnenkort zelfs 2 keer per week

Mevrouw Y Gründer

Ik voel me als "herboren"

Hoe bent u bij Gormley Chiropractie Pijnacker terecht gekomen? Wat was de reden voor uw bezoek?

Na verloop van tijd denk je, dat rugpijn een beetje bij je leven hoort. Het komt van tijd tot tijd terug, maar verdwijnt na een paar dagen ook weer. Het is hinderlijk, maar te dragen. Tot het moment , dat je rugpijn krijgt die niet meer overgaat, en steeds erger wordt. Zo erg dat ’s nachts als je bewegingsloos in bed ligt, je de pijnscheuten door je lichaam voelt trekken. Liggen gaat niet, zitten niet, staan niet en lopen al helemaal niet. Dat overkwam mij enige maanden geleden. Lopen ging steeds slechter, omdat de pijn vooral mijn rechterbeen in trok. Zelf herstellen door middel van oefeningen werkte niet en na een paar weken was er geen enkele verbetering merkbaar.

Aangezien ik enige jaren geleden al eens voor een korte behandeling met Jeff Gormley in contact was geweest heb ik bij hem weer een afspraak gemaakt. Op de foto’s was duidelijk te zien, dat in een van de lage wervels wel heel weinig ruimte open was voor de zenuwbaan. Werk aan de winkel dus en de behandeling startte meteen in volle hevigheid.
Eerst drie dagen achtereen elke dag een behandeling, daarna twee weken met twee behandelingen en vervolgens enkele weken een maal per week. Daarna werden de intervallen groter.

Al vanaf de eerste “kraaksessie”begon de pijn af te nemen; de voornaamste pijn zat nog in het rechterbeen. Maar toen het in de rug weer op orde kwam verdween de narigheid in mijn been ook vrij snel. Natuurlijk ben je in het begin heel voorzichtig, de pijnscheuten liggen ook nog vers in het geheugen, maar het bewegen gaat vrij snel en gemakkelijk. Daarin schuilt natuurlijk ook het gevaar, zoals ik al snel merkte. Door te ondoordacht bewegen had ik mijzelf weer behoorlijk te pakken. Weer fikse pijn met de bekende steken op gevoelige plekken. Jeff was op vakantie dus ik was even op mijzelf aangewezen. Tot mijn verbazing herstelde een en ander zich echter weer. Dat ik weer over een soort zelfherstellend vermogen beschikte deed mijn vertrouwen in de behandeling nog meer toenemen.

Inmiddels ben ik na drie maanden weer volledig in de running. De rug is sterk(wel oppassen natuurlijk), ik ben volledig pijnvrij en kan weer moeiteloos lopen, fietsen sporten enz. We zitten nu in de afbouwfase en ik voel me als herboren(beetje lastig na 58 jaar). In elk geval is mijn rug en trouwens mijn totale vitaliteit de laatste 20 jaar niet zo goed geweest. De behandelingen van Jeff heb ik als bijzonder plezierig ervaren. Hij is klantvriendelijk en sympathiek in zijn benadering, maar vooral ook vakkundig en vaardig. Op een prettige, maar ook zekere manier wijst hij de weg. Vanuit zijn empathisch vermogen voelt hij je prima aan. In de intensieve periode was Jeff twee keer niet beschikbaar en ben ik behandeld door Inge. Ook dat was een bijzondere positieve ervaring. Met een vriendelijke beslistheid heeft zij ook een deskundig steentje bijgedragen aan mijn herstel.

Dhr. T. O. uit Zoetermeer.

Ik heb mijn leven weer terug!

Hoe bent u bij Gormley Chiropractie Pijnacker terecht gekomen? Wat was de reden voor uw bezoek?

Ik las Inge haar verhaal in de Heraut. Ik raakte 5 jaar geleden in verwachting van mijn dochtertje en heb sindsdien erge bekkenklachten. Ik heb vele verschillende therapieën gehad maar ook vele diagnoses gehoord. Van slappe banden naar rammelende heupen.

Hoe heeft u de behandelingen ervaren, kunt u de effecten van de behandelingen beschrijven? (Wat is er voor u veranderd).

Ik ben begin oktober begonnen met de behandelingen. Na twee weken kon ik stoppen met mijn medicijnen. Ik zag enorm op tegen het “kraken”omdat ik dat al had gehad bij de fysiotherapeut. Het grote verschil was, dat het nu geen pijn deed. Door de goede uitleg werd je op je gemak gesteld.

Na een aantal behandelingen was het weer tijd voor een scan. Voor mij was het al een verbetering geweest als de balken blauw zouden zijn i.p.v. zwart. Tot mijn grote verbazing waren de balken wit. Nooit verwacht dat mijn bekkenproblemen over zouden gaan. Er is te veel gezegd dat ik hiermee moest leren leven. Gelukkig heb ik mijn leven weer terug. Woorden zijn te kort hoe groot mijn dankbaarheid is.

Kantoorbaan geeft last!

Als ik alles bij elkaar optel dan zit ik ca.11 uur per dag (op kantoor, in de auto) Daarnaast heb ik een klein zoontje van 8 maanden, het vele tillen begin ik goed te voelen in mijn rug. En door het vele zitten heb ik veel last van mijn nek en van mijn rug. Om het vele zitten en het moeder zijn aan te kunnen, wil ik ook fit zijn.

De behandelingen heb ik als zeer positief ervaren. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ook ik eerst even moest wennen, want ik ben hiervoor nog nooit bij een chiropractor geweest. Ik heb het gevoel dat ik door de behandelingen veel fitter ben en ook meer aankan. Het is heel fijn te zien dat Chiropractie de mens in zijn totaal ziet en de behandelingen niet alleen gericht zijn op de klacht (symptoom) zelf.

Mv. M. S. te Delft

Complicatie bevalling

Via de leidster van een bevallingscursus hoorde ik over Chiropractie. Zij vertelde in de les dat het slim is om na een complicatie bevalling je baby te laten checken en dat ze een chiropractor kende die gespecialiseerd is in het behandelen van baby’s.

Julian (onze zoon) is geboren met behulp van de vacuümpomp. Toen hij ongeveer 1.5 maand oud was ontwikkelde hij een sterke voorkeurshouding. Daarbij maakte hij een erg ontevreden indruk en had hij extreem last van buikkrampjes. Julian zijn nekwerveltjes stonden niet zoals het hoorde. Rond zijn 2de levensmaand zijn we gestart met de behandelingen. Al na een paar behandelingen zagen we veranderingen. Julian veranderde in een zeer tevreden mannetje, hij ging steeds meer om zich heen kijken en sliep zelfs met zijn hoofdje afwisselend naar links en rechts. Daarbij werden zijn buikkrampjes aanzienlijk minder. Voor ons is Jeff een wonderdokter, hij heeft ervoor gezorgd dat we eindelijk zorgeloos kunnen genieten van ons 1ste kindje.

Julian is inmiddels 10 maanden oud en komt eens per kwartaal voor een behandeling. Doordat Jeff zo relaxed met Julian omgaat, zien we dat Julian zich erg op zijn gemak voelt waardoor de behandelingen soepel verlopen. We zijn erg dankbaar voor zijn goede hulp en zorgen.

Mv. M. H. W. te Rijswijk

Goede uitleg en dienstverlening van het team

Onderzoek en behandelingen gehad, pijnloos. Goede uitleg en dienstverlening van het team. Na eerste correctie meer bewegingsvrijheid van nek, minder pijn, vrolijker.

Dhr. M.S te Pijnacker.

Langdurige rugklachten

Na twee jaar fysiotherapie en nog een jaar manuele therapie had ik de hoop op verbetering van mijn rugklachten opgegeven. Ook de huisarts sprak over: “mee leren leven”, maar ik kon nauwelijks opstaan en het aankleden was echt een verzoeking. Ook in mijn werk werd ik steeds meer beperkt en ik zag de bui al hangen. Daarbij kreeg ik steeds meer last van migraine.

Een collega had goede ervaringen met “Chiropractie” en toen ben ik maar eens langs gegaan. Het eerste contact sprak mij wel aan. Vervolgens ben ik met mijn man naar de informatieavond geweest, dat vonden wij heel leerzaam en verhelderend. Mijn man, die al heel lang tobt met “vage klachten”, zag er voor zichzelf ook wel heil in. Nu zo’n twee maanden verder, gaat het stukken beter met ons. Onlangs hebben wij de Heuvellandvierdaagse gelopen. Vier dagen achtereen, elke dag 30 kilometer in weer en wind, heuvel op, heuvel af. Zonder pijn en zonder migraine.
Er zijn nog wel klachten, het gaat met ups en downs, maar wij zien de zon weer schijnen, soms fel, en soms wazig, maar hij schijnt weer. Voor ons is een nieuwe wereld open gegaan.

PS; Boven genoemde collega heeft deze vierdaagse met ons meegelopen.

M. M. en J. M. te Delft

De effecten zijn zo merkbaar

De effecten zijn zo merkbaar dat mijn leven door de behandelingen een weer leefbaar leven is geworden, zo niet alleen voor mij maar ook voor de personen om me heen. Dus erg veel dank hiervoor.

Mevr. M.S te R.

Bekkenstand gekanteld

Ik had al jaren pijn in de onderrug (bekkenstand gekanteld vanwege de voeten). Vanaf de 1ste behandeling werd de pijn minder en na 2 weken geheel pijnvrij !!!!
Ook de spieren in de rug en benen zijn weer soepel !!!

Dhr. K. A. te Rotterdam

Oorontsteking

Na een gratis consult (je bent Hollander of niet) blijkt dat Jelle vooral problemen heeft met zijn nekwervels, tevens zit er een probleem in de onderrug. Deze verklaard de oorpijn maar ook het slechte evenwichtsgevoel wat hij heeft. Hinkelen of op 1 been staan lukt hem niet, huppelen ook niet en fietsen- Jelle is nu inmiddels 5,5 jaar- geeft problemen.
Jelle is overduidelijk rechtshandig maar als hij moet gooien doet hij dat met links (tot mijn grote verbazing, was me nog nooit opgevallen). Een bal vangen is voor Jelle een bijna onmogelijke opgave. Er volgt een uitgebreid onderzoek en er wordt een intensief behandelplan opgesteld.

Na een paar keer behandelen wordt de oorpijn al duidelijk minder.
Verder krijgt Jelle oefeningen mee zoals op 1 been staan en een bal gooien c.q. vangen. Al na een aantal weken/ maand zie ik een fors verschil: Jelle krijgt een veel beter evenwichtsgevoel, het lukt hem om te fietsen zonder zijwieltjes en met 6 jaar kan hij huppelen. Hij valt ook niet meer zo vaak. Het lukt hem om ballen te gooien met zijn rechterhand en ook het vangen gaat hem goed af. Hij krijgt meer vertrouwen in zijn lijf en daardoor in zichzelf, waardoor hij steeds beter in zijn vel gaat zitten. Dit is met zwemles ook goed te merken, hij maakt ineens vorderingen!!!

Mv. R. A. V. te Pijnacker

Een verademing gewoon

Ik heb de behandeling als fijn ervaren. Je komt met hoofdpijn binnen en gaat na de behandeling weg zonder hoofdpijn. Wat na meerdere behandelingen steeds langer weg blijft. Een verademing gewoon.

Mevr. M.M. T te Delft.

Houdingsvoorkeur baby

Wilde je toch even melden dat sinds zaterdagavond na de behandeling Floris helemaal uit zichzelf in zijn bed en in zijn slaap op zijn linkerkant ligt !!! Werkelijk helemaal geweldig, dat het na 3 behandelingen al beter gaat. Weet dat we er nog niet zijn maar vinden dit helemaal fijn.

Mv. R. J. te den Hoorn

Eerst dacht ik waar ben ik aan begonnen

Eerst dacht ik waar ben ik aan begonnen. Na de eerste paar behandelingen dacht ik al, zo dat gaat wel stukken beter. Effect is dat ik beter in mijn vel zit, nu al zo goed als pijnloos door het leven gaat en mijn normale leven weer opgepakt hebt. Ook weer een vrolijker persoon.

Dhr. R.J.A te Maassluis.

Pijn is nog niet minder

Ik merk dat ik wat soepeler ben in mijn rug, vooral na de behandeling. Pijn is nog niet minder. Uitstraling naar mijn been wel. Ik ben bewuster van mijn levensstijl, meer lopen en gezonder eten en op kantoor vaker verzitten of opstaan en lopen.

Mevr. T.T te Rotterdam

Slijtage wervels

Ik ben bij Gormley Chiropractie terecht gekomen op advies van het Medisch training centrum. De reden hiervoor was dat ik last had/heb van de volgende symptomen: Krachtvermindering in armen en benen. Beenkrampen, rug-, nek- en hoofdpijnen, pijnklachten aan schouders, ellebogen, polsen en bekken. Door de huisarts was de diagnose RSI en fibromyalgie gesteld. Na verwijzing naar het ziekenhuis is door de orthopeed beschadigingen van de wervels geconstateerd.

Chiropractor Jeff Gormley heeft slijtage van de wervels geconstateerd. De behandelingen van Jeff heb ik als heel positief ervaren. Langzaam maar zeker verminderen alle klachten duidelijk. Op een schaal van 10 (het ergst) en 0 (het minst) sta ik nu op 5. Ik gebruik geen pijnstillers meer en kan ondanks remissies de dagen redelijk stabiel doorbrengen. Een positieve verandering die ik graag wil noemen is dat het zo goed gaat dat ik weer kan fietsen, dat ik zonder problemen een sportschool bezoek en binnenkort zelfs 2 keer per week

Blokkade in de nek

Esmee had erge last van gasvorming wat haar dag en nacht behoorlijk wakker hield. In het ziekenhuis was ze medisch gezien uitbehandeld en werden verdere consulten gestopt. Artsen konden niets vinden. Uiteindelijk bij Gormley terecht gekomen en bleek ze een blokkade in haar nek te hebben, na 3 consulten was er zoveel verschil!

Uiteindelijk ook met mijn dochter van 3 jaar langs geweest die al zoveel kuren gehad heeft, en veel oorontstekingen, ze had nog nooit 4 weken zonder kuur gehad. Want steeds had ze overal ontstekingen en was vreselijk ziek. Ook zij had een blokkade in haar nek. Na de behandelingen is ze niet meer ziek geweest en ook geen oorontstekingen meer. Nu al 5 maanden. Wat een rust voor mijn kleine meisje.

Mv. S. B. (Moeder van Danique en Esmee ) te Pijnacker

Verschoven rugwervel

Ik heb een paar jaar geleden een skiongeluk gehad waarbij ik aangeskied werd en daardoor heb ik een verschoven rugwervel en nekwervel. Toen ik weer naar school ging had ik heel veel hoofdpijn, kon ik me niet concentreren en kreeg ik slechte cijfers. Soms moest ik zelfs naar huis toe. Dus kreeg ik veel bijles. Ik ben toen naar de chiropractor gegaan en toen kreeg ik steeds minder hoofdpijn en weer betere cijfers.

B. H., 9 jaar te Pijnacker

Uitstralende pijn

Voordat ik in contact kwam met de praktijk, liep ik al vanaf mei 2004 met pijn in mijn rug met uitstralende pijn naar mijn linkerbeen. Ik werk bij een ziekenhuis als telefoniste en door langdurig zittend werk werd het er niet beter op. Gelijk een afspraak gemaakt bij de vervangende huisarts, want mijn eigen huisarts was op vakantie. Deze huisarts constateerde Ischias, een zenuwpijn wat vaak voorkomt in de rug. Zijn advies was om twee weken bedrust te nemen en ik kreeg medicijnen mee, waaronder Tramadol 100 mg (spierontspanners). Natuurlijk ben ik ook nog bij mijn eigen huisarts geweest en hij bevestigde de diagnose van zijn collega. Het zou wel een half jaar kunnen duren voordat ik hier vanaf zou zijn. Vanaf die tijd ben ik de ziektewet ingegaan. Na de zomer ben ik op eigen initiatief naar de orthopeed gegaan (een buurman). Hij constateerde een Hernia en verwees mij naar de Neuroloog waar ik een CT-scan en een MRI scan moest ondergaan. DE Uitslag: Hernia L 3, 4 en 5. Ik kreeg een door verwijzing naar de neurochirurg. Hij bekeek de MRI scan en deelde mee dat met een operatie mogelijk deze klacht verholpen kon worden. De schrik zat er bij mij goed in. Aangezien ik werkzaam ben in het ziekenhuis waar reguliere geneeskunde wordt toegepast heb ik ook verhalen meegekregen dat er bij zo’n operatie een kans bestaat op blijvende verlamming of dat je een “altijd last van been” syndroom blijft houden.

Via een collega, zij heeft zeer goede ervaring met Chiropractie, ben ik terecht gekomen bij deze praktijk. Waarom niet, een operatie kan altijd nog. Gelijk gebeld en binnen een week had ik een afspraak. Geen wachtlijsten, en wat bleek geen overvolle wachtruimte. Een prettig begin aan mijn nieuwe “wat staat mij te wachten” avontuur. Na een onderzoek en gesprek (veel uitgebreider dan bij de Neuroloog of huisarts) heb ik een afspraak gemaakt voor de dag erna. In de tussentijd had hij een analyse gemaakt van de röntgenfoto’s (opgevraagd bij het ziekenhuis). De volgende dag vertelde hij dat er 50% kans was om deze klacht te verhelpen. Samen hebben we besloten om hiermee verder te gaan en tijdens dit bezoek kreeg ik de eerste behandeling welke ongeveer 10 minuten duurde. Na deze behandeling stond ik ’s avonds met veel meer gemak en zonder die vreselijke pijn op vanuit mijn stoel. De medicijnen heb ik direct aan de kant geschoven. En nu negen maanden na de eerste diagnose van de vervangende huisarts ben ik van al mijn pijnen af.

Bekkenklachten

Ik raakte 5 jaar geleden in verwachting van mijn dochtertje en heb sindsdien erge bekkenklachten. Ik heb vele verschillende therapieën gehad maar ook vele diagnoses gehoord. Van slappe banden naar rammelende heupen. Ik ben begin oktober begonnen met de behandelingen. Na twee weken kon ik stoppen met mijn medicijnen. Ik zag enorm op tegen het “kraken”omdat ik dat al had gehad bij de fysiotherapeut. Het grote verschil was, dat het nu geen pijn deed. Door de goede uitleg werd je op je gemak gesteld.

Na een aantal behandelingen was het weer tijd voor een scan. Voor mij was het al een verbetering geweest als de balken blauw zouden zijn i.p.v. zwart. Tot mijn grote verbazing waren de balken wit. Nooit verwacht dat mijn bekkenproblemen over zouden gaan. Er is te veel gezegd dat ik hiermee moest leren leven. Gelukkig heb ik mijn leven weer terug. Woorden zijn te kort hoe groot mijn dankbaarheid is.

Mv. B. B. te Berkel en Rodenrijs

Nek- en rugklachten

Al 15 jaar nekklachten en pijn in onderrug. Altijd al onder behandeling van fysiotherapeut en manueel therapeut zonder echt merkbare verbetering, helaas. Het gaat heel goed !!! Al mijn klachten zijn voor een zeer groot gedeelte afgenomen. Ik beweeg veel beter en heb nauwelijks nog pijn. De behandeling van Jeff ervaar ik als erg positief, het effect is grandioos!! Na een beginfase van intensievere behandeling blijf ik nu 1x per 2,5 maand komen voor een behandeling. Zo blijft alles goed onder controle.

Dhr. L. B.

Rug, schouders en nek

35 jaar pijn in rug en schouders en nek. Na foto’s in ziekenhuis conclusie: versleten !!! niets aan te doen, moet je mee leren leven. Nu, geen pijn , veel meer energie. Zit veel beter in mijn vel. Minder moe. Ik had dit jaren eerder willen weten !!!

Dhr. J. K. te Bleiswijk

Weer zin in het weekend

Na een intensieve behandelperiode van 4 weken heb ik weer zin in het weekend om wat te gaan doen in plaats van pijn ervaren na een week werken.

Mevr. N.Hunnego te Den Haag.

Jeff straalt rust en vertrouwen uit

Jeff straalt rust en vertrouwen uit, heeft specifieke aandacht voor patiënten en is duidelijk over de belangrijke aspecten van de behandeling. Sinds de aanvang van de behandelingen ervaar ik meer soepelheid in nek en onderrug, wat mijn mobiliteit ten goede komt. Voorts ben ik mij meer bewust van wat goed of slecht is voor mijn algehele gezondheid en wat ik daar zelf aan kan doen.

Dhr. R.C.M. E te Delft.

Ik zou het iedereen aanraden!

Ik ben heel blij met de behandelingen en stond versteld hoe snel de klachten verdwenen waren. Ik zou het iedereen aanraden! Ik voel me ook beter, ik heb zwaar fysiek werk, dan is het fijn dat je in goede handen bent!

Dhr. M.R.D.vd B te B &.R

Praktisch verdwenen

Het lopen is vooral beter en de stijfheid in de onderrug is praktisch verdwenen.

Dhr. J. Wildschut te Pijnacker.

Ik voel in mijn hersens meer ruimte

Ik voel in mijn hersens meer ruimte, ik kan duidelijk meer prikkels verwerken waardoor ik als ADHD-er beter functioneer.

Mevr A.M.F.T te B.&.R.

Minder last van nek en schouder en rug

Ik hoor dat ik rechter sta dus niet meer zo krom en dat merk ik. En minder last van nek en schouder en rug.

Mevr. I.I.v.D. te Delft.

Behandelingen zijn helemaal niet pijnlijk

Behandelingen zijn helemaal niet pijnlijk en geven direct verbetering c.q. verlichting. Ik heb geen pijn meer, licht moe gevoel nog wel. Ben me bewuster geworden van mijn houding en afwisseling in houding.

Mevr. M.A.J.H.van G. te P.

Geen hoofdpijn meer en minder buikpijn.

Inge is een zeer lieve vrouw en verstaat haar vak goed. Lotte heeft geen hoofdpijn meer en minder buikpijn.

L.H. te B.&.R.

De weerstand van mijn dochter is verbeterd

Mijn dochter vind Jeff en Inge erg leuk. Ze is er zelf heel positief over en vindt het niet erg. De weerstand van mijn dochter is verbeterd. Ze wordt wel verkouden maar het is minder heftig en duurt minder lang.

E.K. te Den Haag

Minder paracetamol slikken

Behandelingen Prima, goed op tijd , veel uitleg. Minder pijn(en minder paracetamol slikken).

Mevr. W.J. B-K te Zoetermeer.

Minder last van allergieën

Ik hoef nooit lang te wachten. Ik heb minder hoofdpijn, minder last van allergieën.

Mevr. M.L.N. te Rotterdam.

Goed advies

Goed advies, geen problemen, prettige behandeling. Geen pijn meer.

Mevr. W.N. vd H-H te Leidschendam.

Behandelingen ervaar ik prettig

Behandelingen ervaar ik prettig absoluut geen hoofdpijn meer gehad.

Mevr. M.C.K te Den Haag.

Stapje voor stapje naar herstel toe

In 4 weken intensief 2x per week behandeld te zijn kan ik al zoveel meer en wordt de pijn minder. Probeer me aan de regels te houden en in samenwerking gaat dat stapje voor stapje naar herstel toe. Ik ben blij!

Mevr. S.M.R-B te B.&.R.

Veel soepeler in lijf

Veel soepeler in lijf, hoofdpijn is weg, ben leuker voor de kinderen en ben veel actiever. Kan nu ook beter me rust pakken waar nodig is.

Mevr. M.N te B.&.R.

Mijn concentratie is beter op school

Ik slaap beter, staan en bewegen gaat soepeler. Ik ben vrolijker omdat ik minder pijn heb, ik kan hierdoor ook meedoen aan leuke activiteiten en mijn concentratie is beter op school.

Mevr. N.M. v R. te Pijnacker.

Enorm verschil

Spanning neemt af, concentratie wordt beter, enorm verschil. Te vrede klant.

Mevr. M.J.M. vd L-vd S. te Nootdorp.