Pia Fuller

Pia is opgegroeid in Durban, Zuid Afrika. Zij heeft kennis gemaakt met Chiropractie tijdens haar fiets carrière als amateurfietser. Zij werd succesvol behandeld door een Chiropractor voor haar rug en nek klachten.

Pia is in 2013 begonnen met haar opleiding Chiropractie. Na een vijfjarige academische opleiding, heeft zij een jaar stage gelopen bij de Durban Universiteit van Technologie (DUT). Zij heeft haar proefschrift in chiropractie voltooid door een onderzoek te doen naar het effect van Chirorpactische zorg bij fietsers. Pia heeft zich gekwalificeerd als Doctor of Chiropractic in 2018 en is gaan werken in haar eigen familiepraktijk in Durban.

Daarna heeft zij besloten haar carrière uit te breiden door naar Nederland te komen. Pia is Juni 2021 bij Gormley Chiropractie Pijnacker komen werken.

Pia gelooft steevast in een gezonde levensstijl. Zij moedigt haar cliënten aan een actieve rol te spelen in hun weg naar herstel door het aanbrengen van verbeteringen in alle aspecten van hun gezondheid en leefstijl!

Mijn collega's