Lauren Eves

Lauren is opgegroeid in Johannesburg, Zuid Afrika. Op zestienjarige leeftijd heeft Lauren kennis gemaakt met Chiropractie toen zij succesvol werd behandeld door een chiropractor voor sportblessures en algemene gezondheid.

Lauren is in 2010 begonnen met haar opleiding Chiropractie. Na een vijfjarige academische opleiding heeft zij voor een jaar stage gelopen bij de Universiteit van Johannesburg (UJ). Lauren heeft zich gekwalificeerd als Doctor of Chiropractic in 2016 en heeft daarna voor een jaar bij een familiepraktijk in Johannesburg gewerkt.

Terwijl Lauren studeerde, werd zij gekozen om de Universiteit van Johannesburg (UJ) te presenteren bij de World Congress of Chiropractic Students (WCCS) in 2013, 2014 en 2015. Hier heeft zij kennis gemaakt met collega’s uit Nederland. Zij was onder de indruk van haar Nederlandse collega Inge du Plessis, ook uit Zuid-Afrika. Dit heeft haar doen besluiten om haar kennis en carrière verder uit te breiden in Nederland. In April 2018 is zij bij Gormley Chiropractie Pijnacker komen werken.

Mijn collega's