Maatregelen COVID-19

Het is een bijzondere periode waarin wij ons momenteel bevinden. Wij, van Gormley Chiropractie, houden hier ook rekening mee.

Wij zijn open en zijn aanwezig om de gezondheid van onze patiënten te ondersteunen. Wilt u onze aangepaste maatregelen lezen om er zeker van te zijn of uw behandeling doorgang kan hebben:

1. Gormley Chiropractie is gewoon open tijdens onze reguliere openingstijden.

2. Als u zich niet lekker voelt (last van luchtwegen, koorts, niezen, hoesten of een loopneus) kom NIET naar de praktijk! Bel om uw afspraak te verplaatsen. Ook met lichte klachten graag uw afspraak verplaatsen.

3. Als u hart-, vaat- of een longziekte heeft, mogelijk zwanger bent of als u een lage weerstand/immuunsysteem heeft, graag uw afspraak uitstellen.

4. Als u 65+ bent, graag uw afspraak verzetten.

5. Was uw handen regelmatig, hoesten en niezen graag in de binnenkant van de elleboog.

6. Wij schudden voorlopig geen handen. U wordt uiteraard nog vriendelijk door ons begroet!

7. Voorlopig plannen wij minder afspraken in, om ervoor te zorgen dat er een beperkt aantal mensen tegelijkertijd in de praktijk is. Laat u zich zo min mogelijk vergezellen door anderen.

8. De chiropractors wassen hun handen tussen elke afspraak en reinigen de behandeltafel.

9. Houd er rekening mee, dat de beste verdediging tegen alle virussen en bacteriën, een sterk immuunsysteem is. Weet u dat het bewezen is dat chiropractische correcties eraan bijdragen de weerstand te verhogen?