Voorkom ziekteverzuim bij uw werknemers

Bijna de helft van de Nederlandse beroepsbevolking meldt zich 1 of meerdere dagen ziek, wat de samenleving (en voor een groot deel de werkgever) ruim 11 miljard euro per jaar kost. Psychische klachten (overspannenheid of burn-out) en klachten aan het bewegingsapparaat zijn de 2 belangrijkste aandoeningen.

Natuurlijk wil elke werkgever ervoor zorgen dat zijn werknemers gezond en vitaal zijn en blijven. Als werkgever wilt U een niet al te lang ziekteverzuim, maar hoe houdt U de werknemers gelukkig in hun werk en zorgt U voor duurzame inzetbaarheid? Allerlei punten waar achteraf naar wordt gekeken, maar zouden we niet gezamenlijk preventief iets kunnen doen?

 

Wat kunnen wij u bieden?

Dr. Jeff Gormley heeft de “FIT OP DE WERKVLOER” workshop ontwikkeld om werknemers te helpen met het voorkomen van ziekteverzuim. Het doel van deze workshop is om werknemers te leren hoe ze hun gezondheid en welzijn op onderstaande onderdelen kunnen verbeteren:

  • Het effectief verminderen van stress.
  • Het verbeteren van de prestaties op het werk en tijdens sport.
  • Het verminderen van lichamelijke klachten.
  • Het voorkomen van gezondheidsproblemen in de toekomst.

De Fit op de Werkvloer workshop is ook uiteraard geschikt voor verenigingen, associaties en sportclubs.

Het geven van de workshop is altijd kosteloos. Wilt u toch een vergoeding geven voor deze dienst? U kunt dan een vrijwillige bijdrage overmaken aan een goed doel van uw keuze.

Win-Win-Win Situatie

  1. Voor uw werknemers: meer energie, meer vitaliteit en meer gezondheid.
  2. Voor u als werkgever: Gezondheid, productiviteit en werksfeer verbeteren en dit draagt bij aan een lager ziekteverzuim en een hogere omzet voor uw bedrijf.
  3. Voor Gormley Chiropractie: één stap dichter bij onze missie – een gezondere en meer bewuste samenleving.

Stap naar een gezonde levensstijl

Wilt u een steentje bijdragen aan het welzijn van uw werknemers? Wilt u hen inspireren om een gezonde levensstijl aan te nemen? Neem dan contact op met Mariette Hunnego: T: 015 – 380 74 99 E: mariette@gormley.nl of vul het onderstaande contactformulier in. Zij zal met u bespreken hoe onze workshop uw bedrijf van dienst kan zijn.

 

Neem contact met mij op (Fit op de werkvloer)
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA, het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.